Vi erbjuder också att utveckla dina kunskaper på distans med utbildad och erfaren lärare

Teckenspråksakademien erbjuder undervisning i tre olika typer av teckenspråk, svenska teckenspråket, amerikanska teckenspråket, internationellt tecken, kunskaper om teckenspråkiga världen, kunskaper om döva och hörselskadade i samhället och dövstudier på distans som utförs av professionell språklärare. Självklart följer även distansundervisningen Teckenspråksakademiens grundläggande idé, dvs. att skräddarsy kursen så att den möter kundens förväntningar och målsättningar på bästa möjliga sätt. Detta gör undervisningen oerhört effektiv!

Distansundervisningen sker via ett webb- och videokonferensprogram, Skype , som är ett gratis nedladdningsbart program för kunden. Programmet låter dig samarbeta med läraren och andra deltagare i ett virtuellt klassrum på internet, medan du sitter hemma eller på kontoret. Teckenspråksakademien använder också ett annat typ av programmet , så kallat feedback videokonferensprogram, som är helt idealiskt för distansundervisning.

Programmet erbjuder många verktyg för att skapa ett interaktivt och roligt lärande, precis som på en vanlig kurs. Nedan beskrivs några anledningar till varför distansundervisningen kan fungera för just dig:

Effektivitet: Skräddarsytt material överförs direkt över internet till deltagaren. 

Flexibilitet: Deltagaren kan studera när och var denna vill. Det enda som behövs är en dator/surfplatta och en fungerande internetuppkoppling.

Individuell studietakt : Deltagaren kan studera så intensivt och snabbt denna vill eller behöver.

Individuell handledning: Individuellt stöd från en utbildad lärare.Individuell felkorrigering. Kommunikationstillfällen via Skype. Övningar och vokabulär speciellt anpassade efter deltagarnas behov och yrkesgrupp. Är du intresserad och vill veta mer om kursen? Ta kontakt med oss.

Målgrupp: För dig som vill lära dig eller utveckla ditt teckenspråk eller på distans.

 

Ta kontakt med Mats Jonsson - Mejla info@teckenspraksakademien.com eller smsa 072 555 1866